news image

Het tijdloze prestige van luxevastgoed in het Zoute in Knokke.

Vastgoed in Knokke staat er goed voor. Vandaag vormen exclusieve nieuwbouw, een kwaliteitsvolle herverkoop, klassieke huizen en uitzonderlijke locaties de vastgoedmarkt van Knokke. Deze parel aan de Noordzee met haar talrijke hoofdverblijven en tweede woningen zijn een pittoreske bestemming waar hooggeprijsde transacties de orde van de dag zijn. Een overzicht van de mooiste panden en architectuur in het gezelschap van de projectontwikkelaars en agentschappen die het prestige van de badplaats consolideren.

image01

Agentschappen: in contact komen met de beste in residentieel vastgoed en in tweede verblijven

De schatting, het onderzoek en de verkoop van een nieuw of bestaand onroerend goed in Knokke-Heist maken deel uit van de diensten die worden aangeboden door de beste agentschappen, die gevestigd zijn in de meest exclusieve gemeente van de Belgische kust en al haar verschillende wijken.

 

Immo Bis: uitmuntende service, vertrouwen van de klant en internationaal netwerk

Immo Bis is sterk gegroeid sinds de oprichting in 1976 door Michel de Bisscop en zijn echtgenote Véronique, die zich aanvankelijk toelegden op verhuur, verkoop en beheer. In 2006 namen de broers Gregory en Axel De Bisscop de leiding van het familiebedrijf over en consolideerden het netwerk van het bedrijf en zijn positie in het topsegment. “Het vastgoedlandschap in het Zoute heeft op korte tijd een enorme transformatie ondergaan”, analyseert Gregory De Bisscop, “We zitten nu in een ‘verkopersmarkt’; het aanbod krimpt, sommige kopers durven al op de dag van hun eerste bezoek een beslissing te nemen en er worden heel wat woningen aan onze klanten verkocht nog voor er een advertentie online gaat. Wij verwachten dan ook dat de vastgoedprijzen kunnen blijven stijgen, aangezien de vraag naar zowel permanente als tweede woningen in Knokke-Heist zeer sterk blijft.”

In de loop der jaren zijn er nieuwe makelaarskantoren geopend in deze levendige markt: Immo Brown, Pallen en anderen zijn ook elke dag van het jaar bezig met het zoeken en verkopen van eigendommen.