Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 1 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 2 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 3 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 4 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 5 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 6 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 7 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 8 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 9 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 10 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 11 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 12 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 13 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 14 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 15 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 16 Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 17
svg icon plus svg icon plus

Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top

€ 4.950.000

4506 Cadzand,

svg icon plus
icon bed 3
icon bad 2
icon garage Ja
icon garden Ja
icon pool Ja
icon perceel oppervlakte 214m²

Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top

Referentienummer: 00649

Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice.

In Cadzand-Bad staat reeds jaar en dag ‘De Blanke Top’ bekend als hoogste duin en meest zichtbare baken van de streek.
Het appartementencomplex is met haar stijlvolle architectuur in perfecte harmonie met het beschermde duinlandschap van Cadzand-Bad. Door de unieke samenwerking met het aangrenzende hotel "De Blanke Top" beschikt je als resident over een uitgebreid aanbod van hoteldiensten zoals Roomservice & Laundry service.
Met meer dan 950m² oppervlakte en "one-of-a-kind" serviceniveau behoren deze wellness faciliteiten tot de absolute topklasse, synoniem voor grenzeloos genieten in een exclusieve en stijlvolle context.

Indeling
Het appartement bevindt zich in de toren Zeeland. De andere toren genaamd Vlaanderen bevindt zich aan de zijde van het hotel, Zeeland aan de andere zijde.

Beide residentiële gebouwen beschikken elk over afzonderlijke inkomhal die op -2 is gesitueerd en daardoor letterlijk in de duingordel verweven is. Men koos bewust voor een ontwerp met een klassevolle geïntegreerde entree en geen klassieke bovengrondse inkom op het gelijkvloers. Met de lift, voorzien van een individuele code, of via het trappenhuis ga je naar je eigen appartement vanuit de entree. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping op de hoek, wat hier betekent dat uw terras rondom het appartement gewelfd is.

Vanuit de lift betreed je het appartement. Meteen wordt je gevangen door de sfeer, luxe materialen en vooral het grandioze uitzicht. Via de stalen deur met glas loop je de living binnen. Hier vind je de luxe keuken volledig op maat gemaakt met Gaggenau apparatuur waar je werkelijk van alle gemakken bent voorzien en meer. Hier beschik je over een groot kookeiland. Behalve omringt door luxe, kook je hier ook nog eens met uitzicht op zee. Ook het riante terras rondom het volledige appartement is vanuit de keuken te betreden door de grote skyframe schuifpuien waardoor je net zo makkelijk binnen als buiten tafelt.

De aluminium schuiframen in de residentie zijn van de toonaangevende gerenommeerde Zwitserse fabrikant Sky Frame. Deze uitermate slanke schuiframen zorgen voor een unieke woonbeleving 'inside-outside-living' met een maximale lichtinval en gevoel van openheid. De grenzen tussen binnen en buiten vervagen doordat het raamkader naadloos geïntegreerd wordt in het gebouw.

De eethoek en woonkamer beschikken over een grandioze zit- en leefruimte. Het betreft hier een hoekappartement, met een terras wat het appartement omarmt. Met ramen rondom en een weids uitzicht ben je overdag hoe dan ook verzekerd van zonlicht, terwijl er voor de latere uurtjes is gezorgd voor stijlvolle sfeerverlichting. Voor extra sfeer vind je hier nog een sierhaard en beschik je ook hier over een prachtig uitzicht op de zee en het strand.

Dit appartement beschikt over drie ruime slaapkamers met werkelijk magnifieke badkamers. Bij de inrichting en look and feel van de slaapkamers is uitgegaan van het hotelgevoel met alle hardware van Vincent van Duysen. De master bevindt zich aan de zeezijde met een ruime badkamer. Aan de landzijde zijn tevens twee zeer ruime slaapkamers te vinden met een badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van maatwerkkasten. Hier is werkelijk aan alles gedacht.

Balkon
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping op de hoek van Zeeland. Het terras bevindt zich rondom het appartement. Met toegang vanuit alle slaapkamers tot het terras, vanuit de keuken en living, biedt het terras zeezicht en prachtig panoramisch zicht over Cadzand-bad.

Architectuur
Govaert & Vanhoutte Architects bedacht een hedendaags en karakteristiek concept, een landmark van modern wonen.
De buitengevels zijn deels afgewerkt met houtaccenten, waardoor ze visueel lichter overkomen ten opzichte van de betonnen luifels. Voor de twee bovenste lagen werd bewust gekozen voor een groter aandeel in hout, waardoor deze verdiepingen minder opvallen en als het ware een worden met de natuur.
De onderste betonlijnen benadrukken dan weer de horizontaliteit en uitgestrektheid van de zee. Door de flexibiliteit van de schuivende panelen kunnen de gevels diverse ' houdingen' aannemen. Zo kan een opengeschoven paneel 's avonds als een lichtgevend vlak fungeren, terwijl een dichtgeschoven paneel sfeerlicht geeft tussen de houten lamellen. Een architecturale visie in hout, beton en glas, die elke bewoner toelaat om op een flexibele manier om te gaan met de unieke natuurelementen van Cadzand-Bad.

Interieur
Met veel zorg en aandacht is het interieur samengesteld voor het appartement. Met mooie hardware accenten van Van Duysen, werkelijk magnifieke materialen, luxe afwerking en ook aan de accessoires is hier gedacht.

Het appartement wordt aangeboden met een berging, een parkeerplaats in de parkeerkelder en een gesloten garagebox voor 1 grote auto.

Mogelijkheid tot aankoop van 3 dubbele garageboxen voor 200.000 euro per garagebox.
Verkoop onder 21% BTW.

Algemeen

icon arrow down
icon bad Locatie
4506 Cadzand,
icon bed Slaapkamers
3
icon bad Badkamers
2
icon garage parking Garage
4
icon garage parking Kelder
Ja
icon garage parking Parking binnen
1
icon garden terras
Ja
icon area Bruto opp.
214m²

Specifiek

icon arrow down
Type
Appartement
Staat
Luxe afwerking
Beschikbaar
Bij akte
Regio
Buiten Knokke
Regio
Zeedijk
Zwembad
Ja
Airco
Ja
Kelder
Ja
Omgeving
Aan waterkant, Open locatie, Residentieel, Aan de kust
Gevelbreedte
12.35
Verwarming
Ja
Keuken
Ja
Lift
Ja
Dichtbij winkels
Ja
Aansluiting gas
Ja
Dichtbij bushalte
Ja
Elektriciteit
Ja
Bewoonbare oppervlakte
214
Parkeerplaats?
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting water
Ja
Bouwjaar
2020
Dichtbij recreatie
Ja
Dichtbij restaurant
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja
Dichtbij publiek transport
Ja
Frontaal Zeezicht
Ja
Onder BTW stelsel
Ja
EPC waarde
In aanvraag
EPC unieke code
In aanvraag
EPC klasse
A++

Stedenbouwkundige details

icon arrow down
Stedenbouwkundige vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding en herstelvordering
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Overstromingsgevoelig gebied
Geen

Watertoets

icon arrow down
Afgebakend oeverzone
Nee
Afgebakend overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 1
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 2
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 3
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 4
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 5
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 6
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 7
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 8
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 9
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 10
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 11
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 12
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 13
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 14
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 15
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 16
svg icon plus
Uiterst smaakvol en top-notch afgewerkt appartement met panoramische zeezichten te Cadzand - Residentie Blanke Top 17
svg icon plus
Bert Deschrijver

Vakantieverhuur

Bert Deschrijver

Gelijkaardige panden