Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice. 1 Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice. 2 Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice. 3
svg icon plus svg icon plus

Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice.

Prijzen van € 3.950.000 tot € 4.950.000

4506 Cadzand,

svg icon plus


Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice.

Referentienummer: 8274493

Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice.

In Cadzand-Bad staat reeds jaar en dag ‘De Blanke Top’ bekend als hoogste duin en meest zichtbare baken van de streek. Het is op deze befaamde duinengordel, aan de prachtige kust van Zeeuws-Vlaanderen, dat het exclusieve project ‘De Blanke Top – The Residence’ is verrezen. Het appartementencomplex is met haar stijlvolle architectuur in perfecte harmonie met het beschermde duinlandschap van Cadzand-Bad. Door de unieke samenwerking met het aangrenzende hotel "De Blanke Top" beschikt je als resident over een uitgebreid aanbod van hoteldiensten zoals Roomservice & Laundry service. Met meer dan 950m2 oppervlakte en "one-of-a-kind" serviceniveau behoren deze wellness faciliteiten tot de absolute topklasse, synoniem voor grenzeloos genieten in een exclusieve en stijlvolle context.

Cadzand-Bad heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een mooie, kwaliteitsvolle badplaats, maar rustiger dan de drukke badplaatsen langs de Belgische kust. Natuur, rust en frisse lucht zijn hier alom aanwezig. Maar u ontdekt er ook een rijke gastronomische cultuur waarbij verse en lokale producten de basis vormen van dit genot.

Beschikbaar binnen dit project

icon bed Blanke Top icon bed 204 m² icon bed 2 icon bed 2 € 3.950.000
icon bed Blanke Top - Penthouse icon bed 214 m² icon bed 3 icon bed 2 € 4.950.000
Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice. 1
svg icon plus
Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice. 2
svg icon plus
Exclusief wonen in de duinen met exceptionele hotelservice. 3
svg icon plus
Bert Deschrijver

Vakantieverhuur

Bert Deschrijver